Rekrytointi

Etsimme tiimiimme lisää osaavia ja innostuneita tekijöitä! Katso alta videoesittelyt urapoluista ja kausitöistä sekä katso avoimet työpaikat!

Töitä tarjolla hyville tyypeille!

Työntekijämme ovat pääasiassa alalle koulutettuja ammattilaisia, mutta haluamme tarjota mahdollisuuksia myös alasta kiinnostuneille ahkerille kausityöntekijöille ja harjoittelijoille.
Työtyytyväisyyskyselyssä saimme erinomaisen tuloksen. Lähes kaikki kyselyyn vastanneet suosittelisivat Greeneriä työnantajana.

Meille on tärkeää tarjota turvallinen ja mukava työpäivä työntekijöillemme. Työpaikkamme tavoite on hoitaa työ hyvin ja hyvässä hengessä. Rekrytoimme hyviä tyyppejä!

Lähetä meille avoin hakemus oheisella lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen viherpalvelu@greener.fi. Tutustu videoilla puutarhuri Tonyn ja työnjohtaja Elinan työhön.

Avoimet työpaikat

Alta löydät avoimet työpaikkamme. Klikkaa ja näet lisätietoja sekä hakuohjeet.

Mitä mieltä työntekijämme ovat?

Koko työyhteisö on ollut niin huippu, että ihan sama mikä työtehtävä tai keli on ollut luvassa, joka päivä on ollut kiva tulla töihin.

Olen onnellinen siitä että tulen hyvin mielin joka aamu töihin.

Parasta työssäni on mahtavat työkaverit ja hyvä ilmapiiri.

Erityiskiitos Saijalle joka on paras esimies jonka voin kuvitella ja pystyy pitämään pakan koossa vaikeissakin tilanteissa.

On hienoa, kun asioita tehdään, ideoihin tartutaan ja niitä viedään eteenpäin.

Pidän työstäni ja työpaikastani.

Haluatko jättää meille viestin?

Jätä meille vapaamuotoinen viesti kätevästi alla olevalla lomakkeella.