Tietoa meistä

Viherpalveluita Uudellamaalla ja Pirkanmaalla

Keitä me olemme?

Olemme Uudenmaan ja Pirkanmaan alueella toimiva viheralan yritys. Tuotamme monenlaisia viheralueiden suunnitteluun, rakentamiseen, kunnostukseen ja hoitoon liittyviä palveluita yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Olemme osa Vihertaso Oy:ta ja Vyran yritysjäsen.

Tärkein resurssimme on oma osaamisemme. Työntekijämme ovat viheralan ammattilaisia tai työn kautta oppineita. Suurin osa työntekijöistämme on kausityöntekijöitä, mutta meillä on henkilöstöä valmiina palvelemaan asiakkaitamme ympärivuotisesti. Olemme ylpeitä tekemästämme työstä ja työyhteisöstämme.

Uskomme, että hyvin suunnitellut, toteutetut ja hoidetut viheralueet edistävät ihmisten henkistä ja fyysistä hyvinvointia, millä on myös merkittävä taloudellinen ja yhteiskunnallinen vaikutus. Siksi teemme maailmasta vihreämmän.

Asiakkaamme

Tuotamme viherpalvelut niin suurille kuin pienille asiakkaille tarpeiden mukaan. Asiakkaitamme ovat muun muassa isännöitsijätoimistot, taloyhtiöt, kotitaloudet, ravintolat ja muut yritykset. Arvioimme aina yhdessä asiakkaan kanssa, millainen palvelu sopii kohteeseen parhaiten. Tarjoamme asiakkaillemme ammattilaisen näkökulman viheralueisiin liittyviin pulmiin.

Toimimme suunnitelmallisesti ja teemme työn kerralla kuntoon. Hyvässä hengessä tehty työ heijastuu asiakkaalle hyvänä lopputuloksena. Asiakastyytyväisyys onkin meille tärkeää.

Katso tästä Greenerin esittelyvideo.

Kehitystyö

Kehitämme toimintaamme Euroopan aluekehitysrahaston avulla, Hämeen ELY-keskuksen myöntämällä tuella.

Avustuksen tuella tehtävien kehitysprojektien piiriin kuuluu ympäristön monimuotoisuutta edistävien ja ilmanstonmuutosta hidastavien palveluiden kehittäminen, pihan koko elinkaaren kattavat palvelut, kuluttajaystävällisemmän palvelumallin kehittäminen ja digitalisaation hyödyntäminen asiakaskokemuksessa.

Euroopan unionin lippulogo, jonka alapuolella on teksti "Euroopan unionin osarahoittama"

Haluatko jättää meille viestin?

Jätä meille vapaamuotoinen viesti kätevästi alla olevalla lomakkeella.