Tiiminvetäjiä pk-seudulle
Avoimet työpaikat | 19.12.2019

Etsimme tiiminvetäjiä pääkaupunkiseudulle kaudelle 2020.

Tiiminvetäjiksi etsimme alalle koulutettuja ammattilaisia. Meille on tärkeää tarjota turvallinen ja mukava työpäivä työntekijöillemme sekä hoitaa työt hyvin ja hyvässä hengessä. Suurin osa meillä kausityössä olleista palaa meille töihin seuraavana vuonna. Yrityksemme kasvaessa tarvitsemme lisää hyvällä asenteella varustettuja ammattilaisia täydentämään joukkoamme!

Tiiminvetäjä vastaa työnjohtajan tuella oman tiiminsä töistä ja tiiminsä toiminnasta työskennellen mukana kentällä. Etsimme tiiminvetäjiä viheralueiden hoitoon, viherrakennukseen ja kausikukkatiimiin. Työtehtäviin perehdytetään. Työkohteemme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Työ alkaa sopimuksen mukaan maalis-huhtikuussa jatkuen syys-lokakuulle.

Tehtävä edellyttää viheralan koulutusta ja työkokemusta. Tiiminvetäjän tulee hallita viheralueiden hoitotyöt tai viherrakentamisen työmenetelmät, tarkoituksenmukaisten työvälineiden ja työtapojen valinta, sekä työturvallisuusseikkojen huomiointi. Tiiminjohtamistaidot, halu tehdä työnsä hyvin, vaihtelevien sääolosuhteiden sieto, suomen kielen taito ja asiakaspalveluhenkisyys ovat edellytyksiä työn tekemiselle. Ajokortti on tarpeellinen ja ajokokemus pääkaupunkiseudulla on plussaa.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen viherpalvelu@greener.fi. Haastattelemme sopivat hakijat tammikuussa. Lisätietoja antaa työpäällikkö Saija Kohvakka, 0449066838.

Alla video Viherpalvelu Greenerin toiminnasta.