Kausityöntekijöitä pk-seudulle
Avoimet työpaikat | 19.12.2019

Etsimme kausityöntekijöitä pääkaupunkiseudulle kaudelle 2020.

 

Etsimme kausityöntekijöitä pääkaupunkiseudulle vuodelle 2020. Etsimme alalle koulutettuja ammattilaisia, mutta haluamme tarjota mahdollisuuksia myös alasta kiinnostuneille ahkerille kausityöntekijöille. Suurin osa meillä kausityössä olleista palaa meille töihin seuraavana vuonna. Tätä joukkoa täydentämään tarvitsemme lisää hyviä tyyppejä!

Kausityöntekijät työskentelevät osana tiimiä. Työ voi olla viheralueiden hoitoa, viherrakentamista tai kausikukkien istuttamista ja hoitoa. Työtehtävät räätälöidään työntekijän osaamisen mukaan ja työtehtäviin perehdytetään. Työkohteemme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Työ alkaa sopimuksen mukaan huhti-kesäkuussa jatkuen syys-lokakuulle.

Aiempaa alan työkokemusta ei vaadita, mutta viheralan koulutus ja kokemus katsotaan tietenkin eduksi. Halu tehdä työnsä hyvin, tiimityöskentelytaidot, vaihtelevien sääolosuhteiden sieto, suomen kielen taito ja asiakaspalveluhenkisyys ovat edellytyksiä työn tekemiselle. Ajokortti ja ajokokemus pääkaupunkiseudulla ovat plussaa.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen viherpalvelu@greener.fi. Haastattelemme sopivat hakijat tammikuussa. Lisätietoja antaa työpäällikkö Saija Kohvakka, 0449066838.

Katso video, jossa kausityöntekijä Tony kertoo työstään Greenerillä.